Vasas László

szeretet tréner, spirituális tanító, kineziológus, a SZERETET ISKOLÁJÁNAK megalapítója

Több mint 3 évtizede foglalkozik a spiritualitás legkülönfélébb ágaival, számtalan mesternél és iskolában tanult. Főként a keleti tanításokban és különösen Eckhart Tolle munkásságában merült el. A Tiszta tudatállapot többszöri megélése, az Isteni tudattal való kapcsolódása egy olyan stabil alappillért adott az útjához, ami a hitelesség forrása a tanításában.
 
7 évvel ezelőtt egy igen különös és mély felismerésben volt része, amelyben módja volt megtapasztalni a valódi önszeretet mibenlétét, valamint működését is. Ezt a megdöbbentő és merőben új felismerést kíváncsian osztotta meg spirituális érdeklődésű ismerőseivel, akik rögtön és egyöntetűen arra biztatták, hogy ezt mindenképpen meg kell osztania az emberekkel. Így végül 7 évvel ezelőtt az ő kívánságukra jött létre az első „Önszeretet-Szeretet-Lélekkapcsolódás” elvonulás, amely valóban igazolta a szeretettel kapcsolatosan kialakult képének helyességét. Ekkor alapította meg a SZERETET ISKOLÁJÁT, melynek keretében rendszeres és nagy sikerű elvonulásokat tart a Szeretet, az Önszeretet és a Tudatosság témakörében.

Az azóta elért magas tudatállapotaiban a Szeretetről olyan mély tanításokat kapott, hogy ebben a témakörben szinte alig van olyan kérdés, amire ne tudna választ adni a tanítványainak. Útja egyértelműen a Szeretet útja. Mára már a tanítványok sokasága bizonyítja, hogy aki a szeretet útját választja, annak az élete olyan módon változik meg, hogy a fejlődés többé már nem a fájdalmon és a szenvedésen keresztül, hanem örömben és szeretetben történik!

Tanítása a legfontosabb spirituális fogalmakról letisztult, tömör és lényegre törő; 30 év tudásának valódi esszenciáját tartalmazza. Csak a legszükségesebb, alapvető elmélettel, valamint sok gyakorlattal vezet el mindenkit ahhoz, hogy megértse és megtapasztalhassa, hogy mi az Önszeretet, a Szeretet és a Tudatosság végső valósága! És ahhoz is hozzásegít, hogy az általa kifejlesztett módszerrel mindennél egyszerűbben és gyakorlatiasabb módon be lehessen hozni e három minőséget a mindennapi életbe! Mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, spirituális életet élni és megérkezni először a Szeretetbe, majd a Szereteten keresztül a Tudatosságba…

Vissza