Szántó-Külitsné Rácz Mónika

Léleknevelés gyermekszakértő, tudatos szülők mentora

Szántó-Külitsné Rácz Mónika vagyok, anya, feleség, pedagógus, Léleknevelés gyermekszakértő, a tudatos szülők mentora, animentor, babasuttogó.

Célom a szülő-gyermek kapcsolat megreformálása és a gyermekek saját egyedi legjobb verziójának kibontakoztatása a Léleknevelés által!

Ez egy holisztikus szemlélet a gyermeknevelésben, amit több alternatív pedagógiai módszerből modern pszichológiai irányzatból, és ősi bölcsességből gyúrtam össze a saját -pedagógus pályán és életfeladataim által szerzett- gyakorlati tapasztalataimmal. Szülőket és pedagógusokat támogatok abban, hogy a modern világunk gyermekéhez is megtaláljuk azt a radikálisan sajátos utat, ami a lélektől lélekig vezet, és a felnövekvő generáció valóban egy jobb, szeretetteljesebb világgá változtassa a Földet, ahol élünk. 

Mit jelent szülőnek lenni, hogyan kell jól csinálni, avagy lehet tökéletes a szülő-gyermek kapcsolat? Honnan tudjuk, hogy mi a jó nekünk, és gyermekünknek? Milyen problémák merülnek fel születéstől kezdve, és ezeket hogyan tudjuk úgy megoldani, hogy közben minden fél győztesként éli tovább az életét egy magasabb minőségben?

Ezekre a kérdésekre keresem és adom meg a választ a Szülők Sátrában lévő előadásaimon a többi előadóval együtt. Olyan gyakorlati, valós életben használható eszközöket és módszereket sorakoztatok fel, miben minden szülő megtalálhatja azt, ami biztosan megszólítja.

A Léleknevelés nem egyetlen üdvözítő, instant megoldást kínál, hanem egy olyan esszenciális, sokrétű tudást tár az érdeklődő és tudatosa szülők elé, amiből ki-ki kedve szerint válogathat és mélyedhet el.

Lépj be egy olyan új világba, ahol szülőséged tökélyre fejlesztheted, legyél olyan szülő, aki mellett öröm gyermeknek lenni! 

Vissza