Szalay Csaba

labirintus coach

Végzettségem szerint közgazdász szociológus vagyok, eleinte piackutatással és vállalkozások építésével foglalkoztam, de lassan 20 éve már, hogy a segítő szakmákban illetve a felnőttoktatásban dolgozom.

Önismereti folyamatokat vezetek coachként és trénerként és ehhez kapcsolódóan masszázsokat (Lomi-Lomi ill tantra masszázsok) is csinálok. Fő témám az intimitás: kapcsolódás egymáshoz, önmagunkhoz és a szakrális belső vezetőnkhöz.

2012-ben és 2013-ben Intimitás Fesztivált szerveztem, 2017-ben Érintés Fesztivált Horváth Milánnal és 2022 óta tartok Intimitás elvonulásokat. A Covid-időszaka alatt hoztuk létre néhány coach társammal az Önfejlesztők Birodalma selfcoaching platformot, mely több, mint 50 tematikus coaching folyamatot, eszközt és önismereti tesztet tartalmaz. Az önmagunkhoz és belső forrásunkhoz kapcsolódást segítő módszer az általam kidolgozott labirintus coaching, illetve a labirintusjárás vezetés. A labirintus, mint forma egy univerzális, ősi és egyben nagyon kor- és időszerű önismereti spirituális eszköz.

2011-ben találkoztam a labirintusokkal Halász Péter révén. Ekkor végeztem a coach képzésemet és elkezdtem alkalmazni a coaching folyamatok során a labirintust, mint egy olyan szakrális formát, mely segíti az ügyfél fókuszálását, felismeréseit, belső áttörését. Azóta számtalan egyéni (300+), csoportos (100+) és team  folyamatot kísértem, vezettem, teljesen önálló folyamatokként vagy hosszabb folyamat részeként.

Elvonulásokon, szervezetfejlesztési folyamatoknál, fesztiválokon, spirituális rendezvényeken építettem alkalmi labirintusokat, és a Magyarországon jelenleg általam ismert 8 állandó labirintus közül kettő építését terveztem és irányítottam. 

Több interjú készült velem e témában (BioTrend 2012/5; Ezoporta, Lélek Tv) és sok helyen tartottam előadásokat a labirintusokról (Gyöngyös, Lurdyház, Szombathely, Veszprém, Keszthely, Everness Fesztivál, stb) 2023 augusztus 29-én indul a labirintuscoaching és labirintusjárás vezetés alaptanfolyamom, melyben a 7 körös archaikus labirintusokkal való segítői munka során szerzett tapasztalataimat, illetve a labirintus építés fogásait osztom meg az érdeklődőkkel.


A labirintusokkal kapcsolatos lényeges ismereteket a "Labirintus: a szabadság útja" című E-bookba foglaltam össze.

Vissza