Soyolmaa Andaan / Soko

Kineziológus, Facilitátor, Kundalíni jóga instruktor

Mongóliában születtem, matematikus pedagógus apámnak és az orvos anyukámnak harmadik lányként. Gyerekkoromban a tánc adott sok örömet és az iskola. Majd az volt az álmom, hogy utazzak, felfedezzek más kultúrákat és Európában tanulhassak.Jó tanuló lévén, 1991-ben elnyertem egy magyarországi ösztöndíjat.

Budapesten, ruhatervező mérnökként végeztem, majd a szakmámban 8 évet vállalkoztam. Több területen tevékenykedtem, mint pl. angol nyelvű médiumok, marketing, rendezvényszervezés, kommunikáció területén. Ezeken a területeken mondhatni sikeres voltam, csak a magánéletem nem volt kielégítő.

A párkapcsolati kihívásaim vezettek el az önismereti, önfejlesztési útra. Ez az út elvezetett számos fantasztikus tanárhoz, tanfolyamhoz, további képzésekhez, majd a kineziológiához és a kundalini jóga világához. Csodálatos áldásnak érzem, hogy Carol Ann Hontztól (USA) tanulhattam meg a kineziológia gyakorlati és elméleti tudás legjavát. Kérésére oktatom az általa kidolgozott specializált kineziológia “Metamorfózis” sorozatot.

Több, mint 10 éve kineziológusként, facilitátorként tevékenykedek. Az önismereti- és személyiségfejlesztési témákban csoportos foglalkozásokat is vezetek magyar és angol nyelven.

2017 óta tartok kundalíni jóga órákat itthon és külföldön is.

Vissza