Sándorfi Tamás

KaFiBi alapító

33 éve járom valamilyen formában az önismeret útját, ezen az úton sok impulzus ért. 2018-ban egy olyan élethelyzetbe kerültem, ami arra késztetett, hogy az addigi életemet átgondoljam és megváltoztassam. Ennek a változásnak volt az egyik jelentősebb része, hogy megkerestem azt a formát, amiben az addig felszedett elméleti tudást a gyakorlatba építve a leghatékonyabban tudom saját fejlődésemre fordítani.

Tapasztalatom van jó pár verbális és non verbális, egyéni és csoportos módszerrel. Ezekből merítem azt az intuíciót, melyet egyes alkalmakkal ajánlok a velem kapcsolódóknak. Hiszem és tapasztalom, hogy mivel nem ismerjük egymást Te kitudod választani a számodra legmegfelelőbb ajánlást, amiben a legtöbbet tehetsz magadért. Dr. Buda Lászlónál megtanultam és elvégeztem mindent, amit a SzomatoDrámáról lehetett és ez lett az a módszer ami a munkám gerincét biztosítja. 2022. januárja óta pedig KaFiBi megalapítójaként szervezek programokat 15 segítővel.

Elkötelezett híve vagyok az önismeretnek és a folyamatos tanuláson és tapasztaláson alapuló fejlődésnek. Hiszem, hogy az a rengeteg elméleti tudás, ami ma már az internet segítségével elérhető a megfelelő gyakorlati módszer megtalálásával gyorsan és hatékonyan megerősíthető és beépíthető a saját rendszerünkbe, ezzel szeretnék a lehető legtöbb emberhez elérni.

tiktok link, https://www.tiktok.com/@kafibi_programok

Vissza