Pellicano Judit

Points of You® Expert Tréner

Points Of You® Expert Trénereként prémium eszközök segítségével kísérem végig ügyfeleimet egy olyan úton, ahol egy finomra hangolt dinamikus változás indul el bennük és a megszokottól eltérő módon, sikeresen oldják meg magánéleti és munkahelyi elakadásaikat.

Vissza

Pellicano Judit:

Points Of You® workshop

- 2019. 12. 31. 16:30-18:00

A Points Of You®által létrehozott fotóterápiás eszközök - The Coaching Game, Punctum, Faces- lehetőséget adnak arra, hogy, egyedi módon, vicces formában vizsgáld meg önmagad és másokat. A prémium kategóriájú eszközökkel élményszerű, kreatív játékot játszol, közben váratlan, mégis pontos felismerésekkel leszel gazdagabb. Önismeret és módszertanegyben! 

A Points Of You® coaching kártyáiarra ösztönöznek, hogy tanulj és fejlődj az önismeret és a szakmai élet területén. Ez egy olyan játék, amit remekül lehet egyénileg és csoportosan, bármely életkorban, bárhol, bármikor játszani.

Mindent - embereket, tárgyakat, tapasztalatokat - számtalan nézőpontból lehet megközelíteni. Amikor nem értesz valamit, az lehet attól, hogy a gondolkodásmódod behatárolt, szűk keretek között mozog. Amikor nem látod a teljes képet, akkor nem tudsz helyesen dönteni, könnyen elakadsz. Innen nagyon nehéz továbblépni.

A Points Of You® fotóterápiás eszközei az új nézőpontok keresésében segítenek.Az új szemléletmód felfedezése azért nélkülözhetetlen, mert általa gyarapodik a tudásod, komplexebbé válik a gondolkodásod, nő a kreativitásod és az önbizalmad.