Nóvé Rita

jógaoktató

Jógaoktatással, női körök tartásával és egyéni mentorálással foglalkozom.

Az én utam, hogy támogatást adjak a kibontakozásodban. Felismerd és megtapasztald a benned lévő erőt és engedd megnyitni Önmagad az életed felé.

Tudod, én is messziről indultam. A mindennapi mókuskerék, a megfelelés az élet minden területén elkezdtek egy idő után fizikai síkon is befeszíteni, megkötni engem. Arra lettem figyelmes, hogy rengeteg ízületi problémám van és merev, feszült a testem…akárcsak az életem. A nyújtás miatt nyitottam a jóga felé, ami egy idő után a lelki merevséget is kioldotta belőlem. Saját tapasztalataim inspiráltak, hogy ezt a tudást másokkal is megosszam. Az elmúlt években kinyílt számomra az a mód, amellyel támogatni és segíteni tudom az embereket.

Célom, hogy teret adjak a hozzám fordulóknak a testi-lelki egészségük fejlesztésére.

Miről szónak az alkalmak?
Óráimat a lélek jógájának nevezem, hiszen a fókuszt az ászanák gyakorlásán túl a bennünk lévő érzésekre is helyezzük. Olyan programsorozatokat indítok, ahol a jógagyakorlást önfejlesztő, önismereti gyakorlatokkal és szabad tánc elemekkel kapcsolom össze. Ezáltal az alkalmak témáját mélyebb rétegekben átélik a résztvevők. A testhez és lélekhez igazított gyakorlatok segítségével e módszer visszavezet a természetes létezés örömébe, kialakítja, illetve visszaállítja az egészséges testtudatot. 

Főként a női egészség a szakterületem, jógaórák mellett női önismereti körök, tanfolyamok és egyéni konzultációk során is támogatom az önfejlesztést és különböző tapasztalati gyakorlatokkal a mélyebb
önismeretet.

Vissza