Nemec Mariann

Lélekfestő, író, mesélő

A mese gyógyítja a lelket. A felnőttekét is. Azért mesébe csomagolom a létet, mert abban a teremtés valódiságát tudjuk megtapasztalni. Mi teremtjük a valóságunkat. 

Egy különleges hullámhosszon kommunikálnak az írások és mellette a handpan zene kíséret. Meditatív hangulatot teremt. Mindezt teszi az esztétika, a mese és a mágikus világ hullámhosszán. A Világ és a Mágus azt mutatja meg nekünk, hogy mágikus teremtő erővel rendelkezünk, miközben valahol mégis emberek vagyunk. Szereplői: mind te vagy akik megélik a találkozás, elválás, szerelem, egységélmény, a teremtés hasonlósága és különbsége, célok és játszmák, feltétel nélküli szeretet és a teljes elfogadás érzéseit, gondolatait. Átöleli a mindenség varázslatát, a teremtő energiákat. Feléleszti a benned lévő gyermek tiszta tudását és érzékelését. Felébreszti benned a MÁGUST. Máshogy érted meg a VILÁGOT. Olyan mesék, amik valójában nem mesék, minden szavuk igaz. Tudom, mert ott voltam mindegyiknél. Úgy adja neked vissza az erődet, hogy észrevétlenül kúszik be a hétköznapjaidba, és garantáltan nem egyszer fogod levenni a polcról. Minden napra tartogat egy csodát számodra. Megszólítja a legfeslőbb ÉN-edet és újra játékba hívja. Ez nem csak egy könyv, ez maga a varázslat, amire olyan régóta vágytál.

Ébresztő felhívás a benned élő teremtőnek. Lépj be egy Cseresznyefa univerzumba, ahol átléped az idő, tér, anyag és energia határait. Halld meg a saját zenéd, szólaltasd meg a saját dallamod. 

Vissza