Kovács Adrián

önismereti facilitátor és integrál szemléletű csoportvezető

Mérnökként végeztem és közel 20 évig dolgoztam nagyvállalati környezetben. Éles pályaváltásomat egy kiszakadt gerincsérv és egy válás előzte meg. Ezekben az években születtem újjá, mint lelki segítő és lett újra aktív a kapcsolatom az egységgel. Máig is tartó, mély önismereti munka, aktív tanulás és gyakorlás kezdődött. 
 
Kisgyerekkorom óta életem része az a képesésem, aminek köszönhetően, ha akarom, látom mások a szerveit, energetikai rendszerét, aktuális nehézségeit, életelakadásait, hogy miként jutott ide és azon lehetőségeket amik a kiutat jelenthetik neki. Ez sokszor félelmetes volt, de mindig számíthattam családom nyitottságára és támogatására. 
 
Segítői munkám alapelve, hogy a verbális konzultációk során spirituális megközelítéseket is alkalmazok. Az energetikai kezelések mellett az egyéni vagy csoportos foglalkozások előtti szertartásom szerves része, hogy spirituális csatornaként rádhangolódok. Igyekszem a legbelsőbb énrészeddel felvenni a kapcsolatot és ezen a szinten is biztosítani arról, hogy ez most egy lehetőség arra, hogy ebben a megtartó, szeretetteljes térben kikönnyülj. Hagyom, hogy az történjen amit elbírsz, ami neked akkor és ott gyógyító lehet. Folyamatod közben figyelek arra, mi történik fizikai, kognitív és lelki szinten.
 
Hiszem, hogy a test, lélek és szellem kapcsolatban állnak, és a teljes gyógyulás annál könnyebben érhető el, minél inkább egyensúlyba kerülnek egymással. Ezen az önmagad felé vezető úton tudok a segítőd lenni.
 
Ha szeretnéd megtapasztalni ennek a térnek a gyógyító erejét, várlak téged az Everness fesztivál Sutra sátrában.

Vissza