Sőtér Sarolta

Fekete öves Nia tanár

2011-ben Mozgásban a Lélek címen indítottam el a Facebook profilomat. Akkor, és azóta is azt képviselem, hogy a mozgás a kulcs, ami mindenre gyógyír. Zsigeri szinten oldja a szorongást, a stresszt és a belső feszültségeket, tudatosan irányítva pedig tökéletes terápiás eszköz. A test mindenre emlékszik és megmutatja az igazságot, de a szándék vezet el ahhoz a minőségű élethez, amit élni szeretnénk. "Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok." /Carl Gustav Jung/
Mindig van választásunk. Lélegzetvételről-lélegzetvételre választhatunk, hogy honnan és miből merítkezünk. Abban hiszek, hogy az életnek könnyűnek és természetesnek kell(ene) lennie, a léleknek szabadon szárnyalónak, a testnek pedig egészségesnek.

A létezésünk önmagában bizonyíték arra, hogy itt a helyünk - ITT és MOST.
Az Élet ajándék. Éljünk vele.

Rólam: 2008 óta vagyok Pilates, 2010 óta pedig Nia oktató (2017 óta fekete öv). 2021 óta blokkoldó jógaórák is bekerültek az órarendembe, melyek biztonságosan vezetett úton visznek egyre közelebb az esszenciánkoz. A programjaim fúziók, melyekhez az összes rendszer, amit tanultam és használok adja a biztonságos teret és alapot. A tanítás először hobbiként érkezett hozzám, mára azonban már a hivatásom a munkám. Minden nap hálás vagyok ezért és az útért is, ami ide vezetett. 

Lélekoldásra használt (főbb) eszközeim: család és lélekállítás, Bach virágterápia, Points Of You, kronobiológia.

Vissza