Belényi Katalin

integrál családállító jelölt

Gyerekkoromban, 6 évesen kezdtem el meditálni, a Transzcendentális meditációt tanultam meg és alkalmazom a mindennapjaimban.

Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a Pránandival, később magzatkori stresszoldó kezelésekkel, a Tradicionális Reikivel, kezelésekkel és a Reiki oktatásával foglalkozom most is.

A családállítással 2014-ben találkoztam személyes önismereti utam során, a saját megtapasztalásom és változásom segített hozzá ahhoz, hogy az életem új irányt vegyen. Családállító jelöltként Kemény Péter és Bedő Nóra Integrál szemléletű rendszerállítás módszertanát alkalmazom, mely egy kicsit különbözik a hagyományos Bert Hellinger-féle családállítástól. Az integrál szemlélet a családállításban azt jelenti, a módszertani ötvözeteken túl, hogy egy nagylátószögű nézőpontból tekintünk az emberre. Az egész családállító folyamatnak az egyik “sávja” a Hellinger által említett transzgenerációs mintázatok, ő ennek a rétegrendnek a szabályait és törvényszerűségeit ismerte fel nagyon nagy mélységig, viszont ez a szemlélet néhány helyen szűkösnek érződik, ha figyelembe akarjuk venni például a karmát és archetípusokat is. Másképp azt keressük, hogy hogyan lehet a legteljesebb, legtágabb emberképpel ránézni és segíteni azt, aki éppen az élete egy fontos kérdésben válaszokat és oldást keres.

"Az egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz

Vissza